ALINTA-jakkara

249,00 

 

halk. n. 30 cm, k 45 cm
suar, käsittelemätön

___
ODOTAMME UUTTA ERÄÄ!
____

Tämä supersymppis katseenvangitsija on oivallinen eteisen laskutaso, olohuoneen sivupöytä, kukkapylväs, takkajakkara. Rakkaalla pölkyllä on monta tehtävää. Alinta ihastuttaa yksin, kaksin tai vaikka kolmin kappalein.

Muodossa on jotain tuttua, nimittäin samainen malli on nähty sisustustuotteidemme joukossa puuveistoksena.

P.S. Nimi Alinta tarkoittaa Australian abojen keskuudessa liekkiä.

Toimitusaika:

Kuinkas kävikään, Alinta pääsi loppumaan varastostamme, mutta ei hätää; uusi erä jakkaroita on parhaillaan työn alla! Sadekausi Indonesiassa on päättynyt, ja pölkkyjakkaroiden luonnollinen kuivuminen saadaan käyntiin jo ennen rahtia.

Kutakin mallia saapuu rajoitettu erä. Ennakkomyynti on nyt avattu, ja voit varata oman kappaleesi.

Arvioitu saapumisaika: heinäkuu 2023

Tuotetunnus (SKU): ST022 Osasto:

Koska kaluste on valmistettu massiivipuupölkystä, on sen kuivumisaika pitkä. Näin ollen kuivumisprosessi voi tuotteen saadessasi olla vielä kesken, ja ulkonäkö muuttua ajan myötä. Näin massiivisiin kalusteisiin muodostuu lähes aina kuivuessaan halkeamia. Ne voivat olla hiuksenhienoja tai suurempia. Ne ovat osa kalusteen luonnetta. Jokainen tuote on yksilöllinen ja tuotekuvat siten ainoastaan viitteellisiä.

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.