, ,

BELLARA PEARLS (M) -rottinkivarjostin, musta

269,00 

 

Koko M: halk. 50 cm, k 55 cm
Materiaali: rottinki, käsittelemätön puu

Valaisimen ripustusjohto myydään erikseen.

___

Elegantti mutta luonnollinen Bellara-varjostin tuo toivottua kontrastia kodin sisustukseen. Vaaleat puuhelmet yhdistävät varjostimen kauniisti kodin muihin puupintoihin. Varjostin on mitä iloisin ilmestys erilaisissa ripustuksissa; ruokapöydän tai sohvapöydän päällä, maakuuhuoneen tai lastenhuoneen katossa jne.

Puuhelmiä on saatavilla luonnonväristen lisäksi myös mustina ja valkoisina. Kysy lisätietoa: info@b-living.fi

Varjostimen on suunnitellut Silja Juonala / B. Living, ja se on valmistettu suomalais-indonesialaisena yhteistyönä. Tuotteen eksoottinen nimi Bellara on peräisin Australian aboriginaalien kielestä ja samalla nimellä tunnetaan esikaupunki Queenslandin osavaltiossa Pohjois-Australiassa.

____

Toimitusaika: n. 7-10 päivää

Laatikon mitat:
M: 56x56x66 cm

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): PL029B-M Osastot: , ,

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Rottinki on luonnonmateriaali, ja kuten puussa, siinä on luontaista värivaihtelua. Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.