,

BONDI (S | M | L | XL) -rottinkivarjostin

149,00 359,00 

 

Koko S: halk. 37, k 40 cm
Koko M: halk. 50, k 50 cm
Koko L: halk. 58, k 58 cm
Koko XL: halk. 70, k 70 cm

Materiaali: rottinki

Valaisimen ripustusjohto myydään erikseen.

____

Bondi muodostaa kokonaisen valaisimien tuoteperheen, johon kuuluu riippuvalaisimia neljässä eri koossa (S-XL).

Bondin minimalistinen muotokieli mahdollistaa useiden eri kokojen käyttämisen samassa tilassa. Yhdistele eri riippuvalaisinkokoja vapaasti keskenään. Koko XL toimii näyttävänä katseenvangitsijana korkeassa tilassa joko yksin tai yhdessä pienempien varjostimien kanssa.

Bondi-valaisin on B. Livingin omaa suunnittelua, ja Bondi Beach ja muut valtamerirannat ovat olleet valaisimen synnyssä erityisenä inspiraationlähteenä. On Bondilla toinenkin merkitys kuin olla kutsumanimenä yhdelle maailman kuuluisimmista rannoista; Australian alkuasukkaiden keskuudessa se merkitsee koskea (water breaking over the rocks).
____

Toimitusaika: noin 5-7 päivää

Laatikon mitat:
S: 41x41x50 cm
M: 56x56x66 cm
L: 60x60x70 cm
XL: 71x71x83 cm

Tuotetunnus (SKU): PL010 Osastot: ,

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Rottinki on luonnonmateriaali, ja kuten puussa, siinä on luontaista värivaihtelua. Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.

Koko

S, M, L, XL