,

BELLARA PEARLS (S | M) -rottinkivarjostin

199,00 269,00 

Koko S: halk. 36 cm, k 42 cm
Koko M: halk. 50 cm, k 55 cm
Materiaali: rottinki, käsittelemätön puu

Valaisimen ripustusjohto myydään erikseen.

___
Ihastuttava Bellara ‘Pearls’ on mitä iloisin ilmestys erilaisissa ripustuksissa; ruokapöydän tai sohvapöydän päällä, makuuhuoneessa yöpöydän yläpuolella, lastenhuoneen katossa jne. Kahta eri kokoa yhdistämällä saat luotua hauskan kahden tai kolmen valaisimen ryhmän.

Puuhelmiä on saatavilla luonnonväristen lisäksi myös mustina ja valkoisina. Kysy lisätietoa: info@b-living.fi

Varjostimen on suunnitellut Silja Juonala / B. Living, ja se on valmistettu suomalais-indonesialaisena yhteistyönä. Tuotteen eksoottinen nimi Bellara on peräisin Australian aboriginaalien kielestä ja samalla nimellä tunnetaan esikaupunki Queenslandin osavaltiossa Pohjois-Australiassa. Tulevaisuuden toivelistalle sekin!

____

Toimitusaika: n. 5-7 päivää

Laatikon mitat:
S: 41x41x50 cm
M: 56x56x66 cm

Tuotetunnus (SKU): PL029 Osastot: ,

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Rottinki on luonnonmateriaali, ja kuten puussa, siinä on luontaista värivaihtelua. Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.

Koko

S, M