Sale!
, ,

KEIRA (XS | S | M) -rottinkivarjostin

107,00 199,00 

 

Koko XS: halk. 30, k 30 cm
Koko S: halk. 40 cm, k 40 cm
Koko M: halk. 50 cm, k 50 cm

Materiaali: rottinki, vaalea sävy

Valaisimen ripustusjohto myydään erikseen.

___
Keira merkitsee Australian aboriginaalien kielellä korkeaa vuorta tai suurta laguunia – luonnon hengensalpauttavia näkyjä molemmat. Upea luonnollisuus näkyy myös Keira-varjostimessamme, jossa yhdistyy kauniisti kaartuva muoto ja täydellinen rottinginpunonta. Varjostimen rottinki on sävyltään lähellä vaaleaa koivunsävyä.

Keira on osa Nordic-mallistoamme, jonka tunnuspiirteenä on tiivis viimeistelty punonta. Rottinki on punottu metallisen rungon ympärille, ja muoto on täydellisen symmetrinen. Nordic-tuoteperheen valaisimisssa valo kohdistuu suurimmaksi osaksi alaspäin, mutta hehkuu kauniisti myös varjostimen läpi. Valaisin on hyvä valinta pöydän yläpuolelle tai tunnelmavaloksi mihin tahansa kodin tilaan.

Varjostimen on suunnitellut Silja Juonala / B. Living.

____

Toimitusaika: n. 5-7 päivää

Laatikon mitat:
XS: 38x38x38 cm
S: 41x41x50 cm
M: 51x51x61 cm

Tuotetunnus (SKU): PL031 Osastot: , ,

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Rottinki on luonnonmateriaali, ja kuten puussa, siinä on luontaista värivaihtelua. Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.

Koko

XS, S, M