fbpx

BONDI (S | M | L | XL)

159,00 329,00 

Koko S: halk. 37, k 40 cm
Koko M: halk. 50, k 50 cm
Koko L: halk. 58, k 58 cm
Koko XL: halk. 70, k 70 cm

Materiaali: rottinki

Valaisimen ripustusjohto myydään erikseen.

___
Bondi [bond-eye] muodostaa kokonaisen valaisimien tuoteperheen, johon kuuluu riippuvalaisimia neljässä eri koossa (S-XL).

Bondin minimalistinen muotokieli mahdollistaa useiden eri kokojen käyttämisen samassa tilassa. Yhdistele eri riippuvalaisinkokoja vapaasti keskenään, ja täydennä pöytä- ja jalkavalaisimilla.

Bondi-valaisin on B. Livingin omaa suunnittelua, ja Bondi Beach ja muut valtamerirannat ovat olleet valaisimen synnyssä erityisenä inspiraationlähteenä. On Bondilla toinenkin merkitys kuin olla kutsumanimenä yhdelle maailman kuuluisimmista rannoista; Australian alkuasukkaiden keskuudessa se merkitsee ”kivien yli kuohuvaa vettä” (water breaking over the rocks), joten olkoon  valaisin lempinimeltään suomalaisittain ’koski’.

Toimitusaika: noin 5-7 päivää

Poista
Tuotetunnus (SKU): PL010 Osasto:

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Rottinki on luonnonmateriaali, ja kuten puussa, siinä on luontaista värivaihtelua. Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.

Koko

S, M, L, XL