,

BUNJI | luonnonvärinen [tämä kappale]

249,00 

halk. 32 cm, k 45 cm
suar, käsittelemätön/luonnonvärinen

____

Nostamme esiin yksittäiskappaleita, jotka omaleimaisuudellaan poikkevat varastoerästä. Tässä sellainen! Bunji on kauttaaltaan kauniin vaalea, ja sitä koristavat hennot puunsyykuviot. Kansi on omalaimaisen kaksivärinen.

Pölkkyjakkara toimii kätevänä pikkukalusteena missä tahansa kodin tilassa; eteisessä jakkarana, pukuhuoneessa penkkinä, viherhuoneessa istahduspaikkana. Nojatuolin vierellä sen päälle löytää niin lasi, kaukosäädin kuin käsityö.

Tuotteen nimi Bunji on poimittu Australian aboriginaalien kielestä ja tarkoittaa ystävää <3

Toimitusaika: noin 5-7 päivää

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): ST001-1 Osastot: ,

Koska kaluste on valmistettu massiivipuupölkystä, on sen kuivumisaika pitkä. Näin ollen kuivumisprosessi voi tuotteen saadessasi olla vielä kesken, ja ulkonäkö muuttua ajan myötä. Näin massiivisiin kalusteisiin muodostuu lähes aina kuivuessaan halkeamia. Ne voivat olla hiuksenhienoja tai suurempia. Ne ovat osa kalusteen luonnetta. Jokainen tuote on yksilöllinen ja tuotekuvat siten ainoastaan viitteellisiä.

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.