fbpx

KOOKABURRA (M | L)

259,00 295,00 

Koko M: halk. 50cm, k 55 cm [ SAAPUU VARASTOON N. VK  31]
Koko L: halk. 60 cm, k 67 cm [VARASTOSSA]
Materiaali: rottinki ja puu
Ripustusjohto myydään erikseen.

KESÄN 2021 UUTUUS | KOOKABURRA

Kookaburra tunnetaan australialaisena lintulajija, jonka nauru saa ohikulkijan höristämään korviaan. Nimeä kantaa myös krikettimailoista tunnettu brändi, ja on lintulaji saanut kuvansa jopa 20 dollarin seteliin. Sana on alkuaan peräisin Australian aboriginaalien kielestä.

B. Livingin Kookaburra-valaisin hymyilyttää hauskalla muodollaan ja on varjostimista ensimmäinen (ehkei kuitenkaan viimeinen), joka on saanut kaulaansa puuhelmet. Helmet on sidottu varjostimen ympäri erillisellä narulla.

Kookaburra-uutuus on saapunut varastoomme vain muutaman kappaleen eränä. Jos siis tälle iloiselle ilmestykselle löytyy kodistasi paikka, kannattaa pitää kiirettä. Seuraavaa erä saapuu varastoomme noin heinä-elokuun vaihteessa.

Suunnittelija: Silja Juonala / B. Living

Toimitusaika:
-koko L: noin 5-7 päivää
-koko M: saapuu varastoon noin elokuun ensimmäisellä viikolla

Poista
Tuotetunnus (SKU): PL022 Osasto:

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Rottinki on luonnonmateriaali, ja kuten puussa, siinä on luontaista värivaihtelua. Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.

Koko

M, L