,

WAVE 150 (XXL) -rottinkivarjostin

599,00 

Halkaisija: 150 cm
Korkeus: 50 cm
Suuaukon halkaisija: 16 cm
Materiaali: rottinki
Väri: luonnonvärinen tai musta

Ripustusjohto myydään erikseen.

VARJOSTIN MYYDÄÄN VAIN ENNAKKOTILAUKSESTA. Tiedustelut: info@b-living.fi
____

Onko upeampaa nähty! Naantalin asuntomessuille kohteeseen Villa Pinta varta vasten suunniteltu suurikokoinen Wave 150 -varjostin kerää katseet kohteen olohuoneessa. Varjostimen on suunnitellut Kati Jensen @villapinta, ja sen valmistuksesta on vastaa luottovalmistajamme Indonesiassa.

Varjostimen nimi on peräisin sen aaltoa muistuttavasta muodosta. Varjostimen mitat ovat ohjeelliset – se voidaan mitoittaa oman tilasi koon mukaan.

Toimitamme varjostimia toistaiseksi vain ennakkotilauksesta. Rahtikulut veloitetaan erikseen. Tiedustele kokonaistarjousta sähköpostilla info@b-living.fi ja kuulet samalla tarkemman arvion toimitusajasta.

____

Toimitusaika: noin 2-4 kk.

Tuotetunnus (SKU): PL038 Osastot: ,

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Kuten luonnonmateriaaleissa asiaan kuuluu myös rottingissa on luontaista värivaihtelua. Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.