,

WAVE 75 (L) -rottinkivarjostin, musta

259,00 

Halkaisija: 75 cm
Korkeus: 35 cm
Materiaali: rottinki
Väri: musta

Ripustusjohto myydään erikseen (ks. Valaisintarvikkeet).

Kuvassa näkyvä ripustusjohtosarja ei kuulu mallistoomme.
____

Wave 75 -varjostin oli alunpitäen vain pienoismalli suurempaa varjostinmallia varten Naantalin asuntomessuille 2022. Yleisön toiveesta L-koko päätettiin ottaa mukaan mallistoomme.

Jos poikkesit asuntomessuilla kohteessa Villa Pinta, et voinut olla huomaamatta tätä olohuoneen katseenvangitsijaa XXL-koossa. Tilaan varta vasten suunniteltu suurikokoinen Wave 150 -varjostin oli talon rakentajan Kati Jensenin (@villapinta) käsialaa, ja sen valmistuksesta vastasivat luottovalmistajamme Indonesiassa. Varjostimen pienoismalli Wave 75 nähtiin kodin alakerran wc-tilassa mustana.

Varjostimen nimi on peräisin sen aaltoa muistuttavasta muodosta.

____

Toimitusaika: noin 5-7 päivää

 

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): PL038L Osastot: ,

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Kuten luonnonmateriaaleissa asiaan kuuluu myös rottingissa on luontaista värivaihtelua. Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.