, ,

EUROKA ‘valkaistu’ (M | L) -rottinkivarjostin

259,00 329,00 

 

Koko M: halk. 60 cm, k 30 cm
Koko L: halk. 80 cm, k 38 cm
Materiaali: rottinki, VALKAISTU

Ripustusjohto myydään erikseen.
____

ERIKOISERÄ: kevyesti valkaistu Euroka. Varjostimen sävy on kauniin ‘pellavanvaalea’, ja se sopii mainiosti yhteen mm.  valkaistujen puupintojen kanssa. Valaisimessa yhdistyvät kaunis pilvenhattaraa muistuttava muoto ja huoliteltu käsityö. Kun katselukulma vaihtuu, muuttuu varjostimen muoto sen mukana.

Suurikokoinen Euroka L on näyttävä valinta kotiin tai julkitilaan. Valaisimen korkeus 38 cm ei vaadi tilalta normaalia enempää huonekorkeutta. Koko M toimii missä tahansa keskivertokokoisessa tilassa. Euroka kerääkin katseet niin makuuhuoneen katossa kuin vaikkapa ruokapöydän yläpuolelle ripustettuna.

Valaisimen nimi Euroka on poimittu Australian aboriginaalien kielestä ja se merkitsee aurinkoa.

____

Toimitusaika: noin 5-7 arkipäivää

Laatikon mitat:
M: 60x60x30 cm
L: 81x81x41 cm

Tuotetunnus (SKU): PL018-3 Osastot: , ,

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Kuten luonnonmateriaaleissa asiaan kuuluu myös rottingissa on luontaista värivaihtelua. Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.

-15%

seuraavasta tilauksestasi

Uutiskirjeemme tilaajana pysyt kuulolla uutisista ja tarjouksista ja saat tietoa uutuustuotteistamme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi tallentamisen asiakasrekisteriimme.

Koko

M, L