NANA (korkea) musta

299,00 

halk. 42 cm, k 58 cm
suar, musta öljyvaha

Suositun Nana-pöytämme korkeampi malli on taas saatavilla! ‘Nana korkea’ toimii niin pienenä sohvapöytänä kuin sivupöytänä. Minimalistisen veistokselliseen Nanaan on helppo ihastua.

Pöydän jalka ja kansi on sorvattu erillisistä puupölkyistä, jotka on sen jälkeen liitetty yhteen. Lopputulos on massiivinen ja jykevä. Yhdestä puukappaleesta sorvattuun pöydän kanteen syntyy toisinaan halkeama tai useampia, ja se on osa pöydän luonnetta. Pöydän paino on noin 15 kg.

Tuotteen nimi Nana on poimittu Australian aboriginaalien kielestä ja se tarkoittaa numeroa kaksi. Kakkoseksi tämä pöytä ei kuitenkaan jää – sen voimme luvata!

Toimitusaika: noin 3-5 päivää

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): SI001A Osasto:

Koska kaluste on valmistettu massiivipuupölkystä, on sen kuivumisaika pitkä. Näin ollen kuivumisprosessi voi tuotteen saadessasi olla vielä kesken, ja ulkonäkö muuttua ajan myötä. Näin massiivisiin kalusteisiin muodostuu lähes aina kuivuessaan halkeamia. Ne voivat olla hiuksenhienoja tai suurempia. Ne ovat osa kalusteen luonnetta. Jokainen tuote on yksilöllinen ja tuotekuvat siten ainoastaan viitteellisiä.

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.